Vintermysteriet 4-6 år

169 DKK

Selvfølgelig kan man holde børnefødselsdag udenfor om vinteren!

  • Grill pølser, snobrød og byd på varm kakao!
  • Lad derefter børnene løse det spændende vintermysterium.

Der medfølger invitationskort til udfyldning og udskrivning.

Læs handlingen herunder …

Varenummer (SKU): vintermysteriet 4-6 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i Vintermysteriet 4 til 6 år!

Børnene skal hjælpe Kong Frost med at finde de seks magiske iskrystaller, som forårsalfen Primavera har stjålet!

Ved hjælp af et skattekort eller ledetråde finder børnene seks gåder og tre udfordringer, som de skal løse. De forsvundne iskrystaller skal findes ved hjælp af de forskellige gåder. I Kong Frosts rige møder børnene fiskende isbjørne, seje hvalrosser og hjælpsomme inuitter. Gåderne er tilpasset efter børnenes alder, vælg mellem en skattejagt til børn i forskolealderen, 4-6 år, og den til de lidt ældre, fra 7 til 10 år.

vinter skattejagt

Skattejagten er et actionfyldt eventyr med udfordrende gåder, sjove udfordringer og en spændende historie. I produktet får du alt, du behøver til skattejagten, du skriver selv det hele ud, og med enkle instruktioner, en smart spiloversigt og alt fra ledetråde og gåder til et fint diplom, der er klar til brug, tager det ikke meget mere end en halv time at forberede en supersjov festleg, der er omdrejningspunkt for hele vinterfesten.

Skattejagten kan gennemføres med et enkelt hold, der hjælpes ad med at løse skattejagten, eller med flere mindre grupper. Afhængigt af hvor lang en rute man bruger til skattejagten, og hvor mange børn der deltager, så tager skattejagten ca. 40 minutter til en time at gennemføre.

Vintermysteriet findes tilpasset til to forskellige alderskatagorier, denne til børn i alderen 4-6 år og til dem, som er begyndt at læse, regne og skrive i alderen 7-10 år

Der medfølger et invitationskort til at skrive ud og udfylde. Man kan også lave et passende invitationskort med sin egen tekst i vores invitationskortdesigner>>