Superhelt eventyr 7-10 år

169 DKK

Skattejagt med Superhelten Sigurd

Superhelt eventyr 7-10 år, er et rigtigt sjovt eventyr for alle unge superhelte.

Skurken med den grønne maske har placeret en bombe i Big City!

SuperSigurd har brug for hjælp til at bekæmpe skurken og finde koden til at desarmere bomben.

Læs handlingen herunder …

 

Varenummer (SKU): superhelt-eventyr 7-10 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i Superhelt eventyr 4-6 år

En supersjov skattejagt med spændende gåder og udfordringer, der skal løses, og i et design, der sætter gang i fantasien!

Du får alt, hvad du har brug for og kan arrangere børnenes sjoveste superheltefest på mindre end en halv time!

Superhelte eventyr oversigt

Vores skattejagter er originalprodukter og specialskrevne for at give børnene mulighed for at begive sig ud på et interaktivt eventyr. En sjov historie og spændende gåder tager børnene med til superheltenes verden! Ved hjælp af vores enkle oplæg, en smart spiloversigt og alderstilpassede, færdige gåder og udfordringer er det nemt at arrangere børnenes absolut sjoveste fest.

Det hele kan gennemføres i ethvert hjem, indenfor eller udendørs. Man kan også tilpasse længden af skattejagten ved at bruge udfordringer eller fravælge dem. Den fungerer desuden for et varierende antal børn, hvis der er mange børn, kan man dele dem op i hold.

Der indgår et fint indbydelseskort til superheltefest.

Forventet tidsforbrug er ca. 40 minutter til en time, afhængig af hvor mange man er, hvor skattejagten gennemføres og hvilke opgaver, der skal løses.

I løbet af skattejagten skal børnene ved hjælp af ledetråde finde frem til gåder og udfordringer, der skal løses i jagten på en kode, der kan desarmere bomben, som skurken med den grønne maske truer med at sprænge i Big City. For at forhindre SuperSigurd og børnene i at desarmere bomben finder skurken med den grønne maske også på en masse slyngelstreger, som skal bekæmpes. Et rigtigt superhelteeventyr!

Denne variant af Superhelte eventyret passer til børn i alderen ca. 7-10 år. En lidt enklere variant til børn fra 4-6 år findes her