Spøgelsesmysteriet 7-10 år

169 DKK

Tror børnene på spøgelser?

Et rigtigt spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd…
Perfekt til børnefødselsdagen under den mørke årstid og selvfølgelig til Halloweenfesten!

Læs handlingen herunder …

 

Varenummer (SKU): spoegelsesmysteriet 7-10 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i Spøgelsesmysteriet 7-10 år

I Spøgelsesmysteriet skal De Små Spøgelser Buu og Boo!

Bruge hjælp fra børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år!

Det Gamle Spøgelse er træt efter hundrede søvnløse spøgelsesnætter og vil overlade den tunge pligt at vogte Det Øde Hus skat til sine to spøgelsesbørne-børne-børne-børne-børn. For at teste dem gemmer han nøglerne til kælderkammeret, hvor skatten er, hos Det Øde Hus andre skumle beboere.

spøgelsesmysteriet 7-10

Men De Små Spøgelser Buu og Boo ønsker ikke hænge ud i spøgelseshuset de næste hundrede år, de vil i stedet ud og spøge andre steder, så de lover børnene, at de må få skatten – hvis de kan finde nøglerne!

Med vores specialskrevne skattejagt med færdige gåder, udfordringer og enkle værktøj til at organisere og gennemføre det hele, kan du på mindre end en halv time arrangere en rigtig sjov aktivitet for børnene! Skattejagten kan udføres indenfor, udenfor eller både og, stort set hvor som helst. Med en mindre børnegruppe kan du lade dem alle løse mysteriet sammen, har du flere børn kan du dele dem op i hold! Skattejagten tager mellem ca. 30-50 min, afhængigt af hvor mange børn, som deltager og hvor du vælger at have skattejagten.

Du kan vælge at lave skattejagten både med gåder og udfordringer eller kun med gåder, hvis du ønsker en kortere skattejagt.

Spøgelsesmysteriet er en lille bitte smule uhyggeligt, men mest sjovt! Det fås i to forskellige varianter med forskellig sværhedsgrad, dette som vi har lavet til børn ca. 7-10 år og en lidt nemmere til de yngre børn, ca. 4-6 år her.