Skovmysteriet 4-6 år

169 DKK

En perfekt leg til børnefødselsdagen udenfor!
Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde.

Den egner sig godt:

  • Til haven
  • På stranden
  • I parken
  • Eller i skoven!

Læs handlingen her …

 

Varenummer (SKU): skovmysteriet 4-6 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i Skovmysteriet 4-6 år

Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor den excentriske eventyrjæger Vilde Valdemar har gemt en skat, som nogle skumle personer nu er ude efter.

Det gælder om for børnene at løse finurlige gåder for at finde de syv nøgler til skattekisten og selve skatten! Alt hvad du skal bruge til skattejagten er med i produktet, supernemt at forberede for dig- og supersjovt for børnene!

Denne skattejagt er beregnet til at udføres, hvor som helst udenfor. Den gennemføres med et skattekort, som børnene følger mellem forskellige gåder, som skal løses i jagten på eventyrjægeren Vilde Valdemars skat. Du tegner selv kortet over området, hvor du vil gennemføre skattejagten, på det kortark, som er med i produktet, og du bestemmer selv, hvor udfordrende du vil lave det.

Det kan være svært for de yngste børn at følge et kort, og der kan man hjælpe til med nogle ledetråde til de forskellige gemmesteder. I produktet medfølger en masse eksempler på ledetråde, som kan bruges udenfor i forskellige miljøer, så du kan selv bestemme, hvilke du vil bruge. Du arrangerer nemt skattejagten ved hjælp af vores spiloversigt.

Du placerer derefter de færdige gåder på de forskellige gemmesteder, du har valgt. Børnene skal løse syv gåder og finde syv nøgler – Vilde Valdemar har været omhyggelig med at låse sin skat inde! Når alle nøgler er fundet leder kortet til skattekisten, som nu kan åbnes!

Alt hvad du skal bruge til at gennemføre skattejagten er med i produktet, det er bare skattekortet, som du selv tegner. Skattejagten kan både gennemføres med en lille gruppe børn, eller for mange. Hvis du har en større gruppe børn, deler man dem op i hold, så udskriver man flere sider af det, som man skal bruge. Enkle instruktioner og tips til hvordan man på bedst måde arranger det hele er med i produktet.

Denne variant af Skovmysteriet passer til børn i alderen ca. 4-6 år. En lidt sværrer variant til børn fra 7-10 år findes her >>