prinsessemysteriet 4-6 år

169 DKK

Inviter prinsesser på skattejagt!

Skal du lave skattejagten på en børnefødselsdag med prinsessetema, får du desuden et fint invitationskort, som byder ind til prinsessefødselsdag!

Læs handlingen herunder …

 

Varenummer (SKU): prinsessemysteriet 4-6 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i prinsessemysteriet 4-6 år

Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle små piger (og drenge) med prinsessedrømme!

Prinsessemysteriet er en sjov skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe prinsesse Rose, Anemone og Linnea på slottet Morgendug med at befri deres ven prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til en frø og har låst inde i slottets højeste tårn. Det er således at prinsen bare kan blive sig selv igen, hvis han bliver kysset af en eller flere prinsesser!

prinsesser på skattejagt

Vi skriver selv vores skattejagter, og de er lavet således, at du enkelt kan organisere dem hvor som helst, ude som inde. Du tilpasser selv gemmestederne efter den plads hvor du befinder dig. Alt hvad du behøver findes i produktet, du får en fil, som du skriver ud og organiserer enkelt det hele på max. en halv time.

Børnene kan komme på en spændende skattejagt, de aldrig vil glemme! Samtidigt som de får ledetråde og går fra gemmested til gemmested, skal de på vejen løse finurlige gåder og spændende udfordringer for at finde de seks nøgler, som behøves for at låse tårnrumsdøren op, kysse frøen og befri prinsen! For hver løst gåde får børnene et nøglekort. Til sidst venter en belønning til alle de små skattejægere!

Skattejagten kan gennemføres med et varieret antal barn, er man mange kan man dele op i hold. Tips til hvordan man gør dette på forskellige måder findes i produktet. Skattejagten kan laves med eller uden udfordringer for at tilpasse tiden, som da sædvanligvis er 30-45 minutter, afhængigt af antallet af deltagende børn.

Du forbereder hurtigt den perfekte aktivitet til prinsessefødselsdagen.

Du får en tydelig skridt-for-skridt beskrivelse om hvordan det hele organiseres, og du får en spiloversigt som skal fyldes i, og du får de gåder, udfordringer og kort, som indgår i spillet – alt færdigt til at skrive ud i fint design, hvilket er alt hvad du behøver som instruktør. Derudover får du et fint diplom til alle små prinsesser, som de kan tage med hjem.

prinsessemysteriet produkt oversigtPrinsessemysteriet findes i to varianter med forskellige sværhedsgrader, dette til børn i alderen 4-6 år og et lidt sværere børn i alderen ca. 7-10 år her.