Piratskattejagt 7-10 år

169 DKK

Inviter til Piratskattejagt!

Børnene skal svare på seks gåder og løse tre udfordringer for at finde de seks nøgler som piraten Etben finurligt nok har låst sin skattekiste med.

Skattejagten leveres omgående til dig i en fil. Du får alt, hvad der behøves for at holde en supersjov piratskattejagt! Læs handlingen herunder …

Varenummer (SKU): piratskattejagt 7-10 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i Piratskattejagt 7-10 år

Hold en supersjov piratfest med vores piratskattejagt på de syv have!piratskattejagt 7-10 år

Børnene kommer ud på et medrivende eventyr i jagten på den store sørøverskat. Ved hjælp af ledetråde kommer de fra destination til destination, hvor de skal løse finurlige gåder og spændende udfordringer, alt sammen for at finde frem til skatten !

Skattejagten starter med, at de små pirater får en logbog og skal finde på et navn til deres piratskib. De får derefter ledetråde, der leder til ni destinationer, hvor de skal løse finurlige gåder og gennemføre sjove udfordringer. Når en opgave er blevet løst, får børnene et piratmærke, der skal klæbes i skibets logbog.

Alt, hvad du har brug for til at arrangere skattejagten, findes i produktet, med undtagelse af et par enkle rekvisitter. I produktet findes beskrivelser af de enkelte opgaver, forskellige blade og kort, som skal bruges til aktiviteten, samt logbogen og piratmærker. Der indgår desuden et fint invitationskort og et diplom til alle de små pirater.

piratskattejagt 7-10 år

Skattejagten kan gennemføres både indenfor og udendørs. Ved hjælp af den kortfattede trin for trin-guide og spiloversigten, som hjælper lederen af skattejagten, tager det maks. en halv time at forberede skattejagten – så du kan holde en succesrig piratfest!

Børnene gennemfører piratskattejagten som et hold, uden at de behøver at konkurrere, og den fungerer lige så godt til den lille fest som til en stor børnefødselsdag. Hvis der er mange børn, er det nemt at lave flere hold. Tidsforbruget er ca. 40-60 min.

piratskattejagt produkt

Undervandsmysteriet passer til børn i aldersgruppen 7-10 år. Der findes også anden variation af piratskattejagten for børn i alderen 4-6 år.