Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten

249 DKK

Halloweenskattejagt i mobilen – alder 9-14 år.

En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen!

Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør bestemmer du helt selv, hvor den skal gennemføres!

Superenkelt at arrangere og gennemføre, og supersjovt!

Læs handlingen her …

 

Varenummer (SKU): mobil-spoegelsesskat Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Handlingen i Jagten på spøgelsesskatten 9-14 år

Du placerer kortnåle med skattejagtens gåder på et lille arrangørsite. Deltagerne gennemfører derefter skattejagten med en mobil eller en tablet.

De skal finde positionerne på kortet – når de er nået til positionen, får de en gåde i mobilen, som de skal svare på, inden de kan se næste kortnål osv.

Alt er opbygget omkring en sjov historie, og til sidst skal man finde skatten!
Superenkelt at arrangere og gennemføre, og supersjovt!

Alt er opbygget omkring en sjov story!

DELTAGERNE FÅR KORT & GÅDER, SAMT SVARER I MOBILEN
Skattejagten gennemføres i mobilen, her ser man kortet, og ved hver position får man – i mobilen – en gåde, som skal løses. Gåderne skal løses, før man kan komme videre. Man skal bruge en smartphone eller tablet med internetforbindelse og lokalitetstjenester pr. hold.

EN SPÆNDENDE HISTORIE
Kun en gang om året, midt under efteråret, når mørket hersker, er der mulighed for at finde den urgamle spøgelsesskat og befri de rastløse ånder… For at finde skatten behøves der hjælp fra de væsner, der ikke tilhører menneskeligheden – spøgelser, alfer, vampyrer, troldmænd, varulve og mange andre mere eller mindre frygtindgydende figurer…mobilskattejagt halloweenSKATTEJAGTEN KAN UDFØRES HVOR SOM HELST!
Som skattejagtarrangør får du, efter at du har købt skattejagten, adgang til et lille arrangørsite, hvor du placerer kortnåle på et kort, lige der hvor du ønsker at gennemføre skattejagten. Den kan gå fra dit hus, en runde i parken og slutte ved en skattekiste i garagen. Den kan gå fra en startposition i skoven, til et mål fx ved en kamin indenfor, eller den kan slutte i et festlokale – du bestemmer helt selv, hvor du vil udføre skattejagten og hvor lang den skal være. Gåderne skal placeres med minimum 75 meter imellem hinanden, for at det skal blive sjovt.

OP TIL 10 HOLD KAN KONKURRERE MOD HINANDEN PÅ TID
Skattejagten kan gennemføres med et hold, som hjælpes om at finde skatten, eller for op til 10 hold, som konkurrerer mod hinanden i et tempofyldt eventyr! Jo ældre børnene er, jo længere kan du lave skattejagten!

FØLG HOLDENE I REALTID OG SE RESULTATET!
Du starter derefter holdene (hvis du har flere) med nogle minutters mellemrum, og kan på dit site se deres fremskridt i realtid, du ser tiden, som de har været ude og antallet af rigtige svar, som de indsender. Så snart alle har gennemført skattejagten, ser du et resultat – flest rigtige svar, på kortest tid, vinder! Det hele er superenkelt at forberede og gennemføre, helt uden papirspørgsmål, som skal sættes op, du administrerer det hele fra computeren eller mobilen!

Tre enkle skridt:
1 – Skab hold
2 – Placér kortnålene
3 – Start holdene
Og følg resultaterne

DU KAN PRØVE FØRST!

Når du køber en mobilskattejagt af os, får du en aktiveringskode til at skabe eventet, samt en testkode så du kan afprøve produktet, inden du udfører din skattejagt ”live”.

SÅ SVÆRT ER DET

Deltagerne skal kunne læse et kort. Gåderne, der skal løse, har varieret sværhedsgrad, men man skal kunne læse og regne for at kunne løse dem. Hvis man vil gennemføre det hele med en gruppe lidt yngre børn, kan man selv hjælpe til, de lidt ældre deltagere kan konkurrere mod hinanden i et tempofyldt eventyr! Gåderne har svarmuligheder, så man kan altid komme videre ved at gætte, men man får kun point, hvis man svarer rigtigt første gang, hvis man svarer forkert, får man desuden en tidsstraf og må vente 30 sekunder, inden man får mulighed for at svare på spørgsmålet igen.

DU FÅR FØLGENDE:

Direkte efter bestillingen får du tre mails fra os. Du får en mail med en bekræftelse på købet, en mail med en guide til hvordan du arrangerer skattejagten i pdf-format og en mail med titlen “Velkommen til grapevines verden af spændende eventyr”. I den sidste mail er der et unikt link til dit arrangørsite samt en aktiveringskode og en testkode. Testkoden bruger du til at kunne lave en egen test, inden du skaber dit event. Med aktiveringskoden kan du derefter skabe et event – en skattejagt, som kan gennemføres en gang, for op til 10 hold. I guiden står der, hvordan du enkelt registrerer hold og rute for skattejagten, og hvordan du starter hold og ser deres resultater.