Mission: Skattejagt! 8-12 år

179 DKK

Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver!

Skattejagten passer perfekt til en fest inspireret af Fangerne på fortet, til klassens picnic eller udflugt.
Skattejagten kan gennemføres i skoven, i parken eller haven!

Læs handlingen her …

Varenummer (SKU): mission-8-12 Kategorier: ,

Beskrivelse

Handlingen i Mission: Skattejagt! 8-12 år.

Denne skattejagt laves med eller uden kort udendørs, og på vejen skal børnene løse opgaver, der både udfordrer hjerne og krop.

De skal lede, tænke, mærke og løbe!

Mission 8-12: Skattejagt!
Er en sjov udendørsleg, som kan gennemføres stort set hvor som helst. Den indeholder 8 spændende opgaver, som børnene skal løse. Man kan lave skattejagten for en mindre gruppe børn eller for mange, som deles op i mindre grupper. Opgaverne er både udfordrende for hjernen og praktiske. Børnene skal regne, dechifrere og løse gåder, men også lægge puslespil, løbe med vand, lede efter ledetråde, følge baner og sprænge balloner.

mission 8-12

Skattejagten er perfekt til klassefesten eller udflugten og selvfølgelig til fødselsdagsfesten! Den kan gennemføres i haven, i parken eller skoven. Hvor længe det hele varer afhænger af, hvor mange børn der er, og hvor man placerer de forskellige opgaver, men fra start til afslutning skal man regne med omkring en time.

Skattejagten er tænkt at passe til børn på ca. 9-12 år. Alle børn er forskellige, og derfor vil skattejagten have forskellig sværhedsgrad for forskellige børn, men børnene bør kunne læse og regne på et niveau, der svarer til omkring 2. klasse. Opgaverne er ikke tænkt bare at være udfordrende rent teoretisk, men er også sjove at gennemføre, så der er noget for alle!

Yngre børn kan deltage og hjælpe til med de mere praktiske momenter, hvis de ældre hjælper med læsning og regning. For de lidt ældre børn bliver det et fartfyldt eventyr med en hel del finurlige udfordringer. Hvis man vil, kan man afsætte begrænset tid til hver opgave for at øje tempoet og gøre det endnu mere spændende for de lidt ældre børn.