Hotelmysteriet 4-6 år

169 DKK

Lad børnene løse det spændende Hotelmysterie!

På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er.

Læs handlingen her …

 

Varenummer (SKU): hotelmysteriet 4-6 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Handlingen i Hotelmysteriet 4-6 år

Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet.

På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er.

Du forbereder og gennemfører enkelt skattejagten – børnene synes at det er super sjovt!

Vores skattejagter er perfekte, hvis du selv vil arrangere børnefødselsdagen og finde på noget andet end fiskedam! Du får en færdig aktivitet med alt hvad du behøver til at gennemføre mysteriet. Med enkle instruktioner og en smart spiloversigt tilpasser du mysteriet til den plads du vil være på – hjemme eller ude, indendørs eller udendørs.

Du sætter de færdige gåder op og tager derefter børnene med på et spændende mysterium. Med børnenes fantasi har i snart forflyttet jer til Hotel Holiday og er på jagt efter den maskerede tyv. Anderledes, udfordrende og lærerigt – men frem for alt sjovt!

Skattejagten kan gennemføres med både en mindre og en større gruppe børn, er man flere opdeler man børnene i grupper. Idéer til hvordan dette gøres bedst muligt findes også i produktet.

Denne variant af Hotelmysteriet passer til børn i alderen ca. 4-6 år. En lidt vanskeligere variant til børn fra 7-10 år findes her