Ismysteriet 4-6 år

By | 24. marts 2019
vinter skattejagt

Skattejagten kan udføres både inde eller ude, hjemme eller andet sted, med mange børn eller få, enkelt for dig, supersjovt for børnene! Perfekt til en børnefødselsdag med Frost- eller vintertema!

Et spændende eventyr i selskab med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! I Ismysteriet har en ond fe taget og låst den magiske krystal, som gør at der altid er smuk vinter i Islandet, inde, og nu er sneen begyndt at smelte og den årlige snefest er truet!

Du får en komplet skattejagt, fra enkle instruktioner og tips til hvordan du arrangerer det hele, færdige ark med gåder til at sætte op, udfordringskort og rekvisitter samt et fint diplom til alle deltagere til at tage med hjem. Du får også en spiloversigt, hvor du skriver de ledetråde, som du giver til børnene for at finde gåderne, som du har placeret rundt omkring.

I produktet får du en række ledetråde, så du frit kan vælge dem, som passer hjemme hos dig, eller på den plads hvor du vil gennemføre skattejagten. Der er ledetråde til både indendørs og udendørs, og desuden ekstra ledetråde til hvis man vil lave skattejagten udenfor i sneen om vinteren.

vinter skattejagt

Vores temaskattejagter er enkle at gennemføre, i dokumentet som du får direkte på e-mail, har du alt hvad du skal bruge til at arrangere en supersjov skattejagt.

Mysteriet er udfordrende og børnene skal bruge logik, geografi, kundskab i historie, tekstforståelseog matematik. Børnene får udleveret et lille faktahæfte, der medfølger i produktet, som hjælp til at løse gåderne.

Mysteriet afsluttes med at Nefertiti rigeligt belønner dem, der hilser hende som man bør, og hun giver en ledetråd til, hvor der er gemt en belønning – måske er det en idé at afslutte med en lille gave, eller skål snacks, til detektiverne?

Ismysteriet findes tilpasset til to forskellige alderskatagorier, denne til børn i alderen 4-6 år og til dem, som er begyndt at læse, regne og skrive i alderen 7-10 årfinder du her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *