skattejagt til halloween for børn

Halloween med skattejagt

Halloween skattejagt, kostumer og gyselige opskrifter

Som altid har vi uhyggelige ting til din halloweenfest, tør du se med her. Halloween står i uhyggens tegn, hvor meget mod har du?

Oktober så er det “All Hallow’s Eve” eller Halloween. Så skal vi klædes ud, eller finde på noget helt andet. Find dine ideer til Halloween her!

Halloween traditionen er vokset i Danmark. Her finder du en masse inspiration til halloweenopskrifter, du kunne tænke dig til en uhyggelig Halloween.

D. 31. oktober fejres i dag efter den amerikanske tradition, som vi kender som Halloween. Dette er en stor tradition i USA, og voksende i Danmark, hvor vi gør meget ud af udsmykning og udklædning i form af mange forskellige kostumer og andet Halloween tilbehør.

En dag og aften for spøgelser, hekse, riddere og troldmænd. Det er halloweenfest, en irsk-amerikansk skik med stærke rødder i religion og overtro.

En Halloween skattejagt – giver både gys og glæde

Søger du Halloween kostume, tilbehør, dekoration eller andet tilbehør til en uhyggelig Halloween skattejagt, så findes det på grapevine.dk.

Halloween oprinder fra et mere end 2000 år gammelt keltisk ritual og har udviklet sig til i dag især at være en form for fastelavn i Amerika, hvor udklædte børn går og tigger slik fra dør-til-dør.
En festdag for spøgelser, hekse, riddere, skeletter og alle andre kostumer og udklædning.

halloween skattejagt

Søger du Halloween skattejagt, opskrifter, kostumer, udsmykning eller andet tilbehør til en skrækindjagende Halloween, så findes det hos grapevine.dk

Voksne går også meget op i halloween, det er ikke kun børnene, de voksne samles gerne med naboer og spiser i aftenens anledning. Hvis vejret tillader det, sidder de ude med store skåle og kurve fyldt med slik, parat til at modtage aftenens “ubudne”gæster.

skattejagt til halloween for børn

Nogle giver også børnene en god forskrækkelse ved pludselig at sende røgtåger hen over dem, tænde blinkende lys eller skræmmende musik, når børnene nærmer sig slikket. Andre voksne klæder sig ud som monstre og springer uvarslet frem. Alle, der kan komme af sted med det, skræmmer hinanden til halloweenfest.

Skattejagt til fødselsdag – fantastiske ideer til gåder og poster for skattejagt

En spændende skattejagt er altid et hit til både en voksen og en børnefødselsdag. Her finder du en række sjove idéer til gåder, og hvorledes du kan udfører skattejagten. SE OGSÅ: Detektivfødselsdag, prinsesse mysteriet, Superhelte skattejagt og mange andre temafødselsdage

Børn elsker eventyr, at løse gåder og udforske. Så når du står og mangler inspiration til fødselsdagen, er en god skattejagt altid en vinder. Det tager ingen tid at arrangere, og med disse bekvemme guide til den perfekte skattejagt til børnefødselsdag er du godt på vej. Og så er det hele værd, når du ser det store smil, der breder sig på børnenes ansigter, når du fortæller, at de skal på skattejagt.

Først bør du finde ud af, hvor gamle børnene er og, hvormange de bliver. Det vil gøre det nemmere at vælge et tema for skattejagten. Her er nogle ideer:

Halloween i Hjemmet:

Hvis der kun er enkelte børn, og de ikke er så gamle, kan skattejagten nemt foregå indendørs derhjemme.

Halloween i skove og haver:

Har i en stor have? Eller er der en skov tæt på, hvor I bor? Så er det oplagt at lave skattejagt for børn her. Børnene får frisk luft, og det fungerer både i mindre og større grupper. Der er ligeledes rigtigt mange gode gemmesteder i naturen, og du har et større område at skjule posterne på.

Halloween i nabolaget:

Når børnene er lidt ældre, kan du lave skattejagten i nabolaget. Det er vigtigt, at børnene kender til færdselsreglerne, og hvilket er en god ide, hvis de også er bekendt med lokalområdet. Alternativt kan der sørges for, at der er en voksen, der følges med børnene. Der kan tegnes nogle supermarkeder eller legepladser på skattekortet, så børnene ved, hvor de skal gå hen.

Vælg emnet for skattejagten til fødselsdagen

Det er altid sjovt at have et emne for en skattejagt til børnefødselsdag, specielt hvis det er til en fødselsdag. Det klassiske emne til en skattejagt er indlysende et pirattema, og du kan vælge ethvert andet tema.

Se nogle af vores skattejagt temaer:

  • Pirattema
Pirat skattejagt 7-10 årMed dette tema går du aldrig galt i byen. Sørg for, at børnene er udklædte hjemmefra, pynt bordet med sorte klapper, papegøjer af pap og dødningehoveder, som børnene kan tage for øjnene.
  • Jagten på tyven
Mobilskattejagt efter en maskeret tyv Ved dette tema kan børnene komme udklædt som politi og røvere. Fortæl børnene en historie om en tyv, som er brudt ind i et pengeskab og har stjålet dyre smykker. Børnene skal finde spor, så de til sidst kan finde ud af, hvor tyven har gemt smykkerne.
  • Prinsessetema
Prinsessemysterie skattejagt Et rigtigt tøsetema, hvor børnene kan komme udklædte i store lyserøde kjoler. Pynt op med en masse glimmer og lyserøde servietter og sugerør. Skatten kan her være et prinsesseslot med slikposer inden i.

%d bloggers like this: