Category Archives: For børn 9-12 år

Skattejagt og mysterier for 9-12 årige til fest eller fødselsdag!

Disse er enkle at forberede, gennemføre og supersjove for deltagerne i børnefødselsdagen! Noget de aldrig glemmer …

Jagten på den maskerede tyv 9-12 år

Mobilskattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som arrangør bestemmer du helt selv, hvor den skal gennemføres! Du placerer kortnåle med skattejagtens gåder på et lille arrangørsite. Deltagerne gennemfører derefter skattejagten med en mobil eller tablet. De skal finde positionerne på kortet – når… Læs mere »

Jagten på den forsvundne juvel 9-12 år

En rigtig cool mobilskattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør bestemmer du helt selv, hvor den skal gennemføres! Du placerer kortnåle med skattejagtens gåder på et lille arrangørsite. Deltagerne gennemfører derefter skattejagten med en mobil eller tablet. De skal finde positionerne på… Læs mere »

Escape Games: Space Escape 9-13 år

Escape Rooms eller Break Out Games er blevet populære som en sjov event for både børn og voksne. Med vores hjælp kan du lave din egen event – hjemme hos dig selv eller i et andet lokale! Space Escape udspiller sig på en mørk og kold, forældet rumstation, som skal forlades. Børnene er de sidste… Læs mere »

Udendørs skattejagt 9-12 år

Skattejagten passer perfekt til en fest inspireret af Fangerne på fortet, til klassens picnic eller udflugt. Skattejagten kan gennemføres i skoven, i parken eller haven! Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver! Denne skattejagt laves med eller uden kort udendørs, og på vejen skal børnene løse opgaver, der både udfordrer hjerne og krop. De skal lede, tænke,… Læs mere »

Detektivmysterie på museet 9-12 år

Mysteriet er udfordrende og børnene skal bruge logik, kundskab i historie, geografi, matematik og tekstforståelse. Børnene får udleveret et lille faktahæfte, der medfølger i produktet, som hjælp til at løse gåderne. Et rigtig udfordrende og spændende mysterium for børn i alderen 9-13 år. Mysteriet foregår på et museum, hvor en egyptisk udstilling skal åbnes. Men… Læs mere »