Kontakt os:

Har du spørgsmål til vores produkter, synspunkter eller feedback på et af produkterne du har købt. Eller har du et problem i forbindelse med køb, håber vi at du kontakter os!

skattejagt til børnefødselsdag

Brug ovenstående formular, eller kontakt os på email: kd.nreob-enskov-tgajettaks@ofni, vi tilstræber altid hurtigt svar.

FAQ – Måske finder du allerede svaret, mellem disse 5 mest almindelige forespørgsler:

 1. Hvor lang tid går der, før jeg modtager produktet?
  Produktet leveres via email, normalt indenfor få minutter. Tager det længere tid, prøv da at kigge i din “spam” mappe.
 2. Jeg har ikke modtaget min mail med produktet, og har tjekket mit “Spam-filter”?
  Så er noget gået galt, send os en e-mail, så sender vi produktet igen!
 3. Jeg har ikke modtaget nogen pakke med posten?
  Alle vores produkter keveres som PDF filer via e-mail. Kontroller din indboks, samt spamfilter og papirkurv. Ved bestilling, har du modtaget 2 mails fra os, een bekræftelse, samt een med produktet.
 4. Kan i udskrive dem for mig?
  Desværre leverer vi ikke print, fordi en af fordelene ved vores produkter er, at du udskriver så mange som du har brug for, fra f.eks. diplom, skattekort og svarformularer
 5. Jeg har købt en Quiz med musikspørgsmål, men finder ikke spillelisten/musikken?
  Her er alle vores musik lister, blot klik på produktnavnet

Produktspørgsmål til Tema-Skattejagter

 • Jeg har 5-6 og 7-årige til børnefødselsdag – hvilken sværhedsgrad bør jeg vælge til skattejagten?
  Begge sværhedsgrader kan fungere fint. I varianten til 4-6 årige behøver de ikke, at kunne læse og tælle (ud over tal fra 1-10).

  I varianten til 7-10 årige er der nogle gåder, hvor de skal håndtere bogstaver og regne enkle plus og minus opgaver.

  Hvis du vælger den enklere skattejagt for 6-7-årige, vil det være et hurtigere eventyr, hvor børnene nemt kan løse gåderne, men de skal selv læse gåderne, så det i sig selv bliver en forskel i forhold til de yngste børn, de skal læse.

  Hvis du vælger den vanskeligere skattejagt, skal der forklares mere og tempoet bliver lidt lavere.
  Hvis du har en størrer gruppe af børn, kan det være en ide med den lettere, da det er sværere at koncentrere sig i en større gruppe.
  Hvis du har færre børn, kan det være sjovt at den er lidt sværere.

  Tanken er, at en voksen hjælper er sammen med dem hele tiden, og hjælper dem med jagten.
 • Hvor lang tid tager det at udføre en skattejagt?
  Tiden varierer meget afhængigt af, hvor langt de går mellem gåderne, hvor mange de er, samt hvor koncentreret de er – men forvent typisk +/- 45 min. Hvis du vil forkorte det lidt, kan du fjerne de tre udfordringer og beholde puslespillet, uden at historien bliver påvirket.
 • Hvilken skattejagt skal jeg vælge?
  Tema skattejagter, det vil sige dem, der hedder mysterium, pirat mysteriet, detektiv mysterium osv. Er alle ens. De har samme arrangement men klart forskellige historier og gåder tilpasset temaet. Skattejagterne, der er forskellige navne, men til forskellige alderstrin, er varianterne er samme historie, men vanskeligheden ved gåderne er tilpasset alderen.
 • Hvor mange børn kan deltage i en skattejagt?
  Vores skattejagter egner sig til både mindre grupper og størrer grupper børn. Ca. 6-8 børn kan du have i een gruppe.

  Hvis du har flere børn, kan du opdele dem i hold.
  Der er brug for en voksen deltager på hvert Hold. Da produktet leveres som en fil, skal du blot udskrive det antal, du har brug for til flere hold – Opgaver, gåder og kort.

  Holdende kan løse skattejagten efter hinanden, med de samme gåder og poster, men giv gerne, hvert hold en unik skat, så alle kan finder deres egen. Tips og tricks om hvordan du kan udføre skattejagt på forskellige måder, får du med i produktet.
 • Kan jeg lave skattejagten både indendørs og udendørs?
  De fleste af vores skattejagter kan udføres både indendørs og udendørs eller begge dele. Med de fleste skattejagter får du en liste med ideer til skjulesteder, både indendørs og udendørs, som fungerer de fleste steder. Du kan også afholde skattejagten med dit eget kort.

  Tips og tricks om hvordan du kan afholde skattejagten på forskellige måder, følger med produktet.

Produktspørgsmål til Mordmysterier

 • Hvilket mordmysterium skal jeg vælge? Hvor mange kan være involveret i at løse mordmysteriet?
  Vi har to typer af drabsmysterier – de der består af en historie, der læses op, hvor alle er involveret og rolleliste over, hvem der er morderen og drabsmysterier, hvor alle er involverede og spiller en rolle efter manuscriptet.

  Den første variant fungerer uanset antallet af mennesker, der kan være få eller mange som du har lyst, bare alle kan høre ordentligt. En “spilleleder” giver instruktioner og læser fire kapitler i historien. Deltagerne skal oplyse, enkeltvis eller parvis, hvem der er morderen. Til deres hjælp har de et hæfte med persongalleri og i nogle mysterier også nogle beviser. Mordmysteriet får du som en fil, så du udskriver så mange hæfter, som du har brug osv. Til denne type mordmysterier høre Mordet på Mystery Manor, Mafiamordet (kortere), Mordet på pensionat Geisthof og Mord til Midsommer (lidt længere).

  For at spille mordets mysterier med roller, skal man være min. antallet af personer, der er anført i hvert enkelt. I Teodor Toloffs vilje er dette 10-15 personer og i Teater Mordet 11-15 personer. Så der er maks 15 roller.
 • Hvor lang tid tager et mordmysterium?
  De enklere mord mysterier med en historie oplæst tager omkring en time i alt. Introduktion, de fire kapitler og opklaring tager omkring 10 minutter pr. Del. Mordets mysterier kan med fordel fordeles henover aftenen, så du kan f.eks. tage de forskellige dele mellem retterne under en middag.

  Mord mysterierne hvor deltagerne spiller roller er en helaftens aktivitet, gæsterne ankommer påklædt, som den person, de spiller. Hvor længe det hele tager, er op til gæsterne og spillets leder – det er muligt at improvisere så meget som muligt … Men regn med mindst to timer.
Kärleksgatan 2a, Malmö Sverige +46 40 354835 info@skattejagt-voksne-boern.dk